El Salvador

View listings

el-salvador.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i El Salvador

Fastighet till salu i El Salvador

El Salvador är ett litet nordamerikanskt land, känt för sina stränder i Stilla havet, områden lämpade för surfing och bergsutsikt. El Salvador gränsar till Guatemala och Honduras i norr, med Honduras i öster, och badas av Stilla havet i söder och väster. Till sydost separeras från Nicaragua från Gulf of Fonseca. Det är den minst utökade men också den mest tätbefolkade staten i regionen. Huvudstaden San Salvador, omgiven av spektakulära vulkaner, erbjuder många museer och nationalteatern.

Vi vill analysera sin fastighetsmarknad om du är intresserad av att köpa en fastighet till salu i El Salvador.

Byggandet kan i år rapportera positiva siffror för tredje året i följd och växa upp till 3%, som drivs av byggandet av över 130 viktigaste privata investeringsprojekt.

För närvarande är en viktig del av den effektiva efterfrågan på denna sektor inriktad på avdelningar och bostadslösningar. Distrikten Escalón, San Benito och Lomas de San Francisco koncentrera många projekt, främst bostadsrätter.

Byggandet av många verk inom fastighetsbranschen är planerat. Detta nummer inkluderar storstadsområdet San Salvador, Santa Ana och San Miguel. Men självklart är den absoluta majoriteten av dem koncentrerad i huvudstaden.

Om du letar efter en fastighet till salu i El Salvador är det viktigt att veta att bostadsmarknaden i huvudstaden i Costa Rica expanderar för att möta efterfrågan på medelklasshus, med torn i relativt centralt belägna områden.

För närvarande är 45% av de personer som letar efter en fastighet till salu i El Salvador, för att föredra att göra det i vertikala bostäder och de flesta har San José som sitt första alternativ.

När det gäller åldern hos de som vill köpa ett hem, är de flesta koncentrerade mellan 24 och 35 år.

Om du funderar på att köpa en fastighet till salu i El Salvador måste du överväga fördelarna och nackdelarna.

Att bo i El Salvador kan vara galen för många och kanske är det; Detta land kan dock också erbjuda många positiva saker.

Den första fördelen att du bor här och köper en fastighet till salu i El Salvador är självklart levnadskostnaderna ganska låga, även om allt beror på det område du befinner dig i. Kollektivtrafik kostar bara en löjlig siffra. När det gäller matpriserna är överkomliga för alla budgetar.

En annan bra sak om El Salvador är dess folk. Förutom att vara väldigt snäll, är de också mycket öppna människor och kommer att strida mot livets glädje.

Stränderna i El Salvador har en speciell charm som ger en känsla hos alla besökare, varför det är en av de centrala amerikanska destinationer som föredras av turister. Bland de bästa stränderna kan vi markera: El Cuco, La Barra de Santiago och La Costa del Sol.

Nackdelarna med att bo i El Salvador och då att köpa en fastighet till salu i El Salvador är

hälsa som inte är ett av landets styrkor. Folkhälsoverket lämnar mycket att önska. Det offentliga utbildningssystemet är också av mycket låg kvalitet.

El Salvador är en av de mest osäkra platserna på planeten.

25% av befolkningen här lider av kronisk fattigdom. El Salvador är ett underutvecklat och deindustrialiserat land med en mycket stor utlandsskuld till Förenta staterna

  •  
    Flytta till El Salvador. Expatriate och bor i El Salvador

      Fortsatt vår resa genom Latinamerika har vår uppmärksamhet fokuserat på ett verkligt unikt land och ofta av olika anledningar, som inte beaktas av potentiella fastighetsinvesterare. En liten stat som gränsar till Guatemala och Honduras, badad av Stilla havet, är det mest tätbefolkade området i ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 19389

Försäljning Lantgård, El Salvador, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

2,529,098.77SEK
Försäljning
Lantgård

1180 m²
stor 28mt front sjöutsikt, 4 inuti parkeringsplatser, 1,5 badrum, breda korridorer, stor trädgård, lämplig för restaurang eller hemma, lugn lugnt områ...
Cod. 17488

Försäljning Lantgård, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

6,322,746.92SEK
Försäljning
Lantgård

1 m²
Vackra hem Lomas de Altamira, mycket exklusivt område / privatbostad bara. 4 sovrum. c / terrass och badrum + studier, gäst badrum komplett, brett och...
Cod. 11553

Försäljning Lantgård, El Salvador, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

421,516.46SEK
Försäljning
Lantgård

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

Försäljning Lantgård, El Salvador, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

758,729.63SEK
Försäljning
Lantgård

192 m²
Hus till salu, har 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, area för tvättmaskin, uteplats.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

Försäljning 3:a, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

1,283,939.14SEK
Försäljning
3:a

149 m²
ÄVENTYR Town House I HJÄRTAT AV Colonia Escalon. Pasaje A, mellan 79 och 83 South Avenue (Ingång på Calle Cuscatlan) till 300 meter från hjärtat av Ma...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

Försäljning Lantgård, El Salvador, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

379,364.82SEK
Försäljning
Lantgård

95 m²
Hus 2 våningar, 3 sovrum, 2 vardagsrum, 2 badrum, ett garage, kök, matsal. Final House passage. Terrass, tvätt, kläder linje, tvättmaskin installation...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB